Før du går videre …

På grund af EU’s databeskyttelseslovgivning skal vi (Oath) vores leverandører og vores partnere have dit samtykke til at placere cookies på din enhed med det formål at bruge dine søgedata, placeringsdata og browserdata til at forstå, hvad der interesserer dig, så vi kan udføre personlig tilpasning af og målinger på annoncer i vores produkter.

Oath vil ligeledes vise dig personligt tilpassede annoncer i vores partneres produkter og analysere din kommunikation i form af f.eks. e-mails for at tilpasse det indhold og de annoncer, du ser.

Sådan giver data dig bedre annonceoplevelser

Vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse med vores produkter. Sommetider viser vi dig personligt tilpassede annoncer ved at foretage kvalificerede gæt på, hvad der interesserer dig, ud fra din aktivitet på vores websites og i vores produkter. Når du f.eks. søger efter en film, bruger vi din placering for at vise de mest relevante biografer i nærheden af dig. Vi bruger også disse oplysninger til i fremtiden at vise dig annoncer for lignende film, du måske kan lide. Få flere oplysninger om, hvordan Oath bruger disse data.
Du kan tilpasse dine valg for deling og brug af data for de følgende sektioner ved at gå til fanen “Administrer indstillinger”.

Få personligt tilpassede annoncer fra vores betroede partnere

Dette betyder ikke flere annoncer, men snarere, at dine annoncer bliver personligt tilpasset. Når du giver vores partnere tilladelse til at bruge cookies til at indsamle data, som minder om de data, vi indsamler på vores websites, kan de vise dig annoncer på vores websites, som de mener matcher dine interesser, for eksempel tilbud på produkter, du kan lide, og de kan måle, danne rapporter om og analysere dine interaktioner med dem.
Få mere tilpasset indhold fra din indbakke
For beskytte dig mod svindel og spam og give dig produktfunktioner såsom nem adgang til billeder og vigtige dokumenter, analyserer vores teknologi automatisk din kommunikation, heriblandt e-mails. Hvis du vælger “OK”, vil vores teknologi også analysere din kommunikation og levere yderligere e-mailfunktioner, som f.eks. tilbud, når du er ude at rejse, og skræddersyet indhold og annoncer overalt på vores netværk. Få flere oplysninger her.
Vælg “OK” for at fortsætte med at bruge vores produkter – ellers vil du ikke have adgang til vores websites og apps. Vælg “Administrer indstillinger” for at angive valgmuligheder for brug og deling af data med os og vores partnere. Få flere oplysninger og indstillinger under Fortrolighedscenter.